+4570505303 kontakt@velbo.dk

Opsigelse af lejemål. Alle felter skal udfyldes

Læses grundigt igennem inden opsigelse

Når du ønsker at opsige dit lejemål skal det foregå skriftligt. Det mest enkle er at bruge vor opsigelsesformular, som du finder her på siden.

Opsigelsesvarslet fremgår af din lejekontrakt og udgør sædvanligvis 3 måneder til den 1. i en måned og gælder fra vor modtagelse af opsigelsen, dvs. ikke fra afsenderdato.

I forbindelse med din opsigelse skal du være opmærksom på, at du skal fraflytte lejemålet 14 dage (2 uger) før kontraktens udløb. ( Eksempel: Du opsiger dit lejemål til udløb fx den 30/6 – det betyder at du skal være fraflyttet senest den 15/6, hvor lejemålet skal være tømt og rengjort).

Grunden til at du ”skal være ude” 14 dage før skyldes, at vi har brug for disse to uger til eventuel istandsættelse af lejemålet, så den næste lejer også kan flytte ind i en pæn og flot bolig.

Af lejekontrakten fremgår, hvem der skal betale for istandsættelsen. Hvis det er dig, vil vi efter din tømning og rengøring af lejemålet sørge for istandsættelse foretage af vore professionelle håndværkere, hvilket sikrer den bedste kvalitet.

Når vi har modtaget opsigelsen vil vi i løbet af en uges tid fremsende en mail eller et brev til dig, hvori vi anerkender modtagelsen og beskriver det videre forløb.

Tak for samarbejdet!

Såfremt der af lejekontakten fremgår 2 navne skal begge anføres.

Velbo
Hjemstedvej 5a
6780 Skærbæk

Tlf. nr.: +45 70 505 303
E-mail: kontakt@velbo.dk

Vi er medlem af

Vi støtter

Vi støtter også

©2020 · Velbo · Hjemstedvej 5a 6780 Skærbæk · E-mail: kontakt@velbo.dk · Tlf.:+45 70 505 303 · Se mere på facebook

Læs vores privatlivspolitik

Design by